Zaznacz stronę

Din Veterinär i Kungsängen

Om oss

Kungsängens veterinärklinik drivs av familjen Lenart – Nowakowski.

Hubert Nowakowski har oavbrutet arbetat med smådjur sedan år 2000.

Mitt första jobb var på Universitetsdjursjukhuset i Lublin, Polen.

I 10 år har jag arbetat med forskning. Sedan 2005 har jag doktorerat i internmedicin och laboratoriediagnostik. Två år senare tog jag min specialisttitel för sjukdomar hos hund och katt vid ovan nämnda lärosäte och söker nu efter etablering i Mälardalen, Sverige, godkännande av motsvarande skyddad specialistbeteckning i Sverige. De senaste 7 åren har jag inriktat mig inom bilddiagnostik och den minimalinvasiva kirurgin. Från min tid vid universitetet har jag publicerat många artiklar, flera av dem i världskända tidskrifter. Min andra anställning blev Väsby Djursjukhus, och nu är jag på Kungsängens Veterinärklinik, där jag kan ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver samt ge dem bästa möjliga vård.

Agnes Lenart är delägare och har arbetat tidigare som Chefsveterinär på Djurkliniken i Norrtälje. Hon brinner för kirurgi, och är skicklig med skalpellen efter sin pappa.

För oss är det oerhört viktigt att utvecklas då nya behandlingsmetoder kan ge våra patienter ett bättre och längre liv. Tack vare närmare bemötande kan vi snabbare komma åt patienternas problem, därav kontrollera, eller behandla djur mer effektivt. Hemligheten ligger ofta i väldigt små detaljer…

Hos oss ska du alltid känna dig välkommen.

Veterinärer

DVM PhD, leg.vet.
Hubert Nowakowski

Hubert har tagit följande steg i sin utbildning (årtal):
Examinerad som veterinär (2000)
Doktorerat i internmedicin (2005)
Specialistutbildning i sjukdomar hos hund och katt (2007)
ESAVS Kardiologi kurser I-IV (2014)
Specialintresse för kardiologi, intern medicin och bilddiagnostik

Leg.vet. Agnes Lenart

Agnes har tagit sin legitimation 2008. Har jobbat tidigare på Djurkliniken i Norrtälje. Hennes intresseområdet är kirurgi och dermatologi.