Din Veterinär i Kungsängen!

Om oss

Kungsängens veterinärklinik drivs av familjen Lenart - Nowakowski.


Hubert Nowakowski har oavbrutet arbetat med smådjur sedan år 2000.


Mitt första jobb var på Universitetsdjursjukhuset i Lublin, Polen.


I 10 år har jag arbetat med forskning. Sedan 2005 har jag doktorerat i internmedicin och laboratoriediagnostik. Två år senare tog jag min specialisttitel för sjukdomar hos hund och katt. De senaste 7 åren har jag specialiserat mig inom bilddiagnostik och den minimalinvasiva kirurgin. Från min tid vid universitetet har jag publicerat många artiklar, flera av dem i världskända tidskrifter. Min andra anställning blev Väsby Djursjukhus, och nu är jag på Kungsängens Veterinärklinik, där jag kan ägna mina patienter den tid och uppmärksamhet de behöver samt ge dem bästa möjliga vård.


Agnes Lenart är delägare och arbetar även som Chefsveterinär på Djurkliniken i Norrtälje. Hon brinner för kirurgi, och ska påbörja sin kirurgiska specialisering inom kort.


För oss är det oerhört viktigt att utvecklas då nya behandlingsmetoder kan ge våra patienter ett bättre och längre liv. Tack vare närmare bemötande kan vi snabbare komma åt patienternas problem, därav kontrollera, eller behandla djur mer effektivt. Hemligheten ligger ofta i väldigt små detaljer…


Hos oss ska du alltid känna dig välkommen.